Om Werinova

Vi är Werinova

Werinovas puls speglas av fyra primära värden som vi bär med oss i allt vi skapar. Våra värderingar definierar vad som krävs för att arbeta hos oss. De ger oss en bra vägledning i hur vi interagerar med våra kunder och kollegor. Vår gemensamma puls och värderingar är en kompass som hjälper oss att utvecklas och driva framåt för att växa och alltid bli bättre. Det definierar innebörden av ”The Werinova way”.

Vår puls/ Våra värden

Responsibility 

Innovation

Teamwork

Passion

The Werinova way

Vi är passionerade från första kontakt till sista leverans

Vi är effektiva och alltid med hållbarhet i tanken 

Vi är resultatdrivna och strävar efter kontinuerliga förbättringar i allt vi gör “Saving the Future”

Vi håller vårt ord och arbetar som ett team för att ta fram de bästa produkterna till våra kunder

Slide
Välkommen till Werinova ett företag i indrustrikoncern EITRIUM

Eitrium är en industrikoncern som erbjuder marknadsledande produkter och värdeskapande tillverkning. Genom att kombinera lönsamma specialiserade företag med tryggheten av en diversifierad företagsgrupp med starka industriella ägare skapar vi tillsammans värde bortom våra individuella förmågor. 

Slide
Våra tjänster

• Konstruktion & Design
• Verktygsutveckling
• Formsprutning
• Efterbearbetning

Slide
Våra kunder

Vi är stolta över att jobba tillsammans med företag från många olika branscher. Vi hjälper er att se nya lösningar och skapa idéer. Vi tar hand om era tankar och funderingar tills vi känner att vi nått perfektion; då utvecklar vi en produkt tillsammans. Vi gör skillnad!

previous arrow
next arrow

Varför jobba hos Werinova

På Werinova har vi ett härligt team på ett 30-tal kompetenta och kunniga medarbetare som arbetar i vår organisation. Tillsammans är vi specialiserade på tekniskt formgods, flerkomponentsformsprutning och avancerade lösningar som passar alla branscher. Vi söker ständigt efter drivna och intresserade personer som vill jobba för en bättre värld tillsammans med oss.

Max filstorlek: 200 MB.
Max filstorlek: 200 MB.
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.